Непозната жена решава да помогне на този мъж! Няма да повярвате какво се случва!

Преди години в Сао Паоло, Бразилия, една дама на име Шала Монтейро, взима решение да окаже морална помощ на едни бездомник.

Историята на Раймундо Сорбино разказаха от bgkef.com. Всички в града го познавали, защото нямало бездомник като него. Въпреки тежкия си и беден живот на улицата, той непрекъснато пишел нещо в една тетрадка. За учудване на всички, той бил поет. Веднъж посветил своя поема на Шала и я запленил. От този момент нататък момичето решило да му помага по някакъв начин.maj

Тя му направила Фейсбук страница, където помествала творбите му и така мнозина научили за този поет и съдбата му. Възхищават се на произведенията му.. Един ден с Шала се свързал братът на Раймундо, за когото до момента дори не подозирал, че е жив.

Advertisement:

Двамата били прекъснали всякакви контакти още преди цели 60 години. Най- накрая двамата братя се срещат, благодарение на страницата, изготвена от Шала и самата нея. Сега Раймундо и рат му живеят заедно. Издали дори книга със стихове на Раймундо и така с помощта на Шала поетът сбъднал мечтата на живота си.

А изводът е:

Не съдете хората по външния вид и моментното им състояние.. Зад мръсните дрехи може да се крие нежната душа на талант и зловеща съдба, която никой не желае да има…

Не забравяй да прочетеш и..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Летните забавления често съсипват бижутата ви

Затвори