Той проявява уникално търпение към дъщеричката си, но причината ще Ви разтърси!

Животът е едно непрекъснато бързане за някъде. Докато бързаме да свършим едно, изпускаме друго, което е много по- важно, за съжаление… Наскоро научихме една наистина трогателна история, разказана от bgkef.com, която може да накара всеки да се огледа и да отсее важните за себе си неща.

Мъж и жена седяли на една от пейките на детската площадка и всеки наблюдавал зорко детето си. Жената посочила момченцето и с гордост заявила, че това е нейният син. На свой ред мъжът посочил момиченцето с бялата рокля и казал, че това е неговата дъщеря.bashta

Advertisement:

Скоро след това мъжът помолил момиченцето да тръгват, но тя поискала още 5 минути да покара колело. Мъжът приел с усмивка и зачакал. След известно време отново се повторила ситуацията с молбата за тръгване и отсрочката с 5 минути. Майката на момченцето се възхитила на търпението на мъжа. Той обаче й обяснил, че по- големият му син бил прегазен от кола миналата година и той непрекъснато се вини, че не е прекарал още 5 минути с него, гледайки го как кара своето колело. Затова сега не пропуска шанса да прекара повече време с дъщеря си.

Историята на бащата и дъщеричката му е повече от трогателна и наистина ни кара да се замислим дали отделяме достатъчно време на близките си..

Не забравяй да прочетеш и..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Не изхвърляйте единичните чорапи. Ето как да ги използвате!

Затвори