Трогателен жест! Баща си направи ужасяваща татуировка. Вижте защо!

През 2015 г. родителите малкият Габриел Маршал от Канзас разбират смразяващата диагноза- мозъчен тумор, разказаха от dama.bg. За да оцелее детето, се налага да му бъде направена мозъчна операция. Тази тежка интервенция му оставя огромен грозен на главата. За да успокои сина си и да му вдъхне увереност, че няма основание да се притеснява и срамува от белега, останала на главата му от операцията, бащата на Габриел, Джош, прави невероятен жест – прави си татуировка, наподобяваща реалния белег от операцията на Габриел.

Снимката на баща и син, застанали един до друг с еднакви белези, е споделяна и харесана хиляди пъти, а Джош е често в коментарите се определя като „баща на годината”. Той споделя, че не е очаква, че снимката  ще придобие такава популярност. А и татуировката много му харесала.

Всички, видели снимката на двамата, са на мнение, че това е трогателен жест. Това е начина да направиш детето си по- уверено в себе си, като го подкрепиш и му покаже, че го обичаш безрезервно.

Advertisement:

Децата са всичко за своите родители, покажете им, че наистина е така. Децата трябва да знаят, че имат упора в лицето на своите родители, че са обичани, въпреки всичко и чудото само ще дойде!

Вие какво мислите за този паметен родителски жест?

Не забравяй да прочетеш и..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Това момиче бе пристрастено към захарта, но когато започна режим и тренировки се превърна в това! Респект!/СНИМКИ/

Затвори