Трогателна история! Това куче отказа да напусне болничното легло на това дете! Вижте защо!

Разликата между децата-аутисти от техните връстници е значителна. Те са затворени, не общуват с останалите, социализацията им е изключително трудна и обикновено специалистите препоръчват тези деца да имат свой домашен любимец, с който да могат да общуват. По този начин няма да се чувстват самотни..

С историята на такива приятели- Джеймс и неговото куче Махе, ни запознаха от bgkef.com. Те са винаги заедно. Кучето и за миг не изпуска малкия Джеймс от очи. А по този начин Джеймс се чувства изключително спокоен, особено когато излизат навън.dete2

Advertisement:

Когато веднъж се наложило Джеймс да влезе в болница за лечение, кучето било неотлъчно до него, за да не изпадне детето в паника от обстановката вътре. Домашният любимец не оставил Джеймс сам дори за секунда. Даже спяло на леглото при него.

Никой не успял да ги раздели, въпреки забраната в болничното заведение да влизат животни. Но никой не правил проблем за присъствието на кучето на Джеймс. Всички лекари осъзнавали, че детето се чувства много по- сигурно и спокойно, когато е със своя приятел и затова позволили четириногият приятел на детето да прекара цялото време заедно с Джеймс в болницата. А така и самото дете се чувствало изключително спокойно..

Не забравяй да прочетеш и..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

БРАВО! Този баща построи 90 жилища за бездомни семейства с парите за сватбата на дъщеря си! ВИДЕО!

Затвори