Трогателно! Този дядо свири всеки ден по улиците, за да изкара пари за лечението на своето куче!

По улиците на Новосибирск можете да  срещнете възрастен човек, който свири на хармоника. Пуснете му монета.. Той събира събира пари не за себе си, а за своя най-добър приятел – бездомното куче Гоша.

Дядо Йосиф е на 74 години и е познат на всички в града. Той ходи по улиците на града и свири с хармониката си. Той живее доста далеч от центъра на града, но няма нищо против всеки ден минава голямото разстояние, само за да зарадва своя четириног приятел, предават колегите от miau.bg.dqdo

Парите, които дядо Йосиф печели, са за лечението на дългогодишния приятел на дядото- бездомното куче Гоша.

Старецът не е бездомник. Той има къща, която дели с няколко кучета и котки. От парите, които събира с хармониката, той отделя за храна на домашните си любимци. Но дава и на останалите бездомни животни в Новосибирск и района.kuche

Advertisement:

За себе си дядото не харчи нищо от спечелените пари. Той има малка пенсия, която му е напълно достатъчна. Той свири, за да помага на животните.

През миналата есен кучето Гоша се разболява. Диагнозата е оток на белите дробове и докторите казват, че ще живее само, ако непрекъснато си пие лекарствата.

Днес всички пари, които Йосиф Александрович печели с музиката, отиват за лекарствата на Гоша. А доброволците от Новосибирск също участват в инициативата за спасението на Гоша.

Не забравяй да прочетеш и..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 неща, с които дразните околните

Затвори