Тя иска да направи веждите си красиви, но получава това!!!

Често става така, че преследвайки някакъв стандарт за външния си вид, момичетата плащат прекалено скъпо за своята красота. Ето какво стана с 19-годишната Поли Смит, която имала силното желание да оформи веждите си добре. За нещастие в козметичния салон всичко се обърква, информира lifebg.net.

19-годишната Поли Смит посещава местен козметичен салон с голямото желание да оформи веждите си по-плътни и красиви. Но вместо красота получава нещо ужасно…

На следващата сутрин след интервенцията момичето едва отворило очите си. Оказало се, че е направила алергична реакция от боята за вежди, която използвали в салона.vejdi2

Advertisement:

За да премине  алергичната реакция й се наложило да вземе цяла шепа с антибиотици, антихистамини и хормони.

Салонът за красота възстановил парите на Поли за процедурата и платили разходите й за лекарства, но лекарите твърдят, че по лицето на Поли със сигурност ще останат трайни белези!

А изводът от историята на Поли е, че понякога от каприз можем да си причиним страшни здравословни проблеми. А да не говорим и, че по-хубаво от усмихната, щастлива  и естествена дама няма, въпреки стереотипа за красота, който напоследък упорито се мъчат да ни наложат..

Не забравяй да прочетеш и..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Трогателно! Ето така се раждат добрите дела!

Затвори