Майчината любов по македонски!

Съвсем наскоро и Македония бе потопена от огромно наводнение, подобно на това в Аспарухово и Цар Калоян, при което загинаха много хора и животни. Нещастието беше голямо, но за съжаление никой не може да спре стихията, когато веднъж е тръгнала.

Обикновено в такива моменти погледите на всички се насочват към героизма на хората, но в Македония едно куче спечели признанието и обичта на хората с майчината си любов и саможертва, разказват от zapernik.com.

Историята на кучето Аса се появи в социалните мрежи и привлече вниманието на цялата общественост. Смелата майка спасява от водното бедствие и петте рожби, които били родени пет дена преди нещастието. Хората, свидетели на героизма на Аса, разказват как пет пъти подред влизала в буйните води на потопа, за изкара на безопасно място всяко едно от палетата.

Advertisement:

Постъпката й разчувства мнозина, които по време на фаталното наводнение губят своите домашни любимци и  селскостопански животни.

След като историята се разчува, веднага добри хора изпращат храна за невръстните кученца, мнозина искат да ги осиновят. Със сигурност малките са целунати от бог и благословени с такава всеотдайна майка.

Не забравяй да прочетеш и..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Не се доверявайте на тези баби! Вижте защо! (СНИМКИ)

Затвори