Той не избяга от огъня, победи го!

За съжаление героите губят своя живот, за да спасят нечий друг. Това направи и Поло. Той спаси живота на бебе на осем месеца без дори да помисли да спаси себе си от избухнал в къщата пожар.

Всичко щеше да е в реда на нещата, чували сме за героични постъпки, ако не беше един странен факт. Поло не е човек, а куче.

Поло от 6 години живее като домашен любимец в семейство в Балтимор. В дома на семейството избухва пожар, а в къщата са само 8 месечната дъщеричка на семейството и домашното им куче Поло, разказват от offnews.bg.

Майката била на двора, когато забелязала пламъците. Не успяла да влезе в началото заради гъстия дим. Лицето й обгоряло при неколкократните й опити да стигне до детето.

Advertisement:

Съседите повикали пожарната веднага като разбрали за инцидента. Пожарът бил овладян. Побързали да се качат на втория етаж, за да изкарат детето от къщата и заварили покъртителна картина.

Момиченцето било живо единствено благодарение на Поло. Кучето пожертвало живота си, за да спаси бебето, закривайки го с тялото си. Момиченцето било с минимални обгаряния и без опасност за живота.

Не  е необходимо да си човек, за да постъпваш човешки!

Related Post

Не всичко е такова, каквото изглежда или разтърсващата история на една учителка!

Close