Най- пленителните италиански актриси (СНИМКИ)

Целият свят асоциира Италия със спагетите, с невероятните модни дизайнери, страхотния футбол, но и с убийствено красивите си актриси. Любителите на киното от всички възрасти са категорични, че София Лорен, Орнела Мути, Моника Белучи и още др. заковават погледите на милиони към екрана. Мнозина дори признават, че толкова се захласват по красивите дами, че забравят за сюжета на филма, който гледат, споделя Жило.

Орнела Мутиitalianki4

italianki9

italianki19

Тази дама вече години наред покорява мъжките сърца. Още с появата си на екрана, дори на 61 години, тя е с несравнимо екзотично излъчване. Тя не издава тайната на своята красота. Остава само да й се възхищаваме, гледайки я на екрана.

София Лорен

italianki10

italianki11

При тази дама е трудно да се каже кое надделява- красотата или таланта. Тя има награди от всичките важни кинофестивали, но и носи ореола на символа на красотата. На времето тя бе идол за мъжете и жените.

Джина Лолобриджида

italianki12

Advertisement:

italianki13

Невероятната красота на тази италианка й носи главните роли в култови филми като „Най- красивата жена“ и „Парижката света Богородица“. Надарена с уникален артистичен талант и пленителна красота, Джина била призната за символ на италианската красота.

 

Клаудия Кардинале

italianki14 italianki15

Въпреки, че е родена в Тунис, тя се прославя като италианска кино звезда.

Моника Белучи

italianki6

italianki20

Тя е секс- символа на съвременното италианско кино. Има роли, които варират от ангелска невинност до греха на уличницата. Всяка една й приляга чудесно.

Related Post

Учени произведоха хапче срещу СПИН само за 2 $! Вижте ВИДЕОТО!

Close