Уникално! Вижте бебето с най- гъстата коса!

Кокс-Нуун е само на два месеца, но всички вече го познават. Това е заради невероятната му стърчаща прическа. Косата му е изключително гъста и стърчи като иглички. Това никак не е присъщо на бебетата. Повечето хора посягат да пипнат бебешката коса, защото си мислят, че е перука, информира Днес.

Майката, Челси Нуун, на 32, споделя, че откакто излизат двамата на покупки, обикновено се бавят по 2 часа. Пазаруването преди й отнемали половин час, но сега всеки от клиентите на магазина не пропуска да се порадва на момченцето.

0000183396-middle

Advertisement:

Още в родилното малкият герой получил прякора си „Бебето мечка“. Още в момента на раждането направило впечатление на всички, че има прекалено много коса и напук на правилото, че бебешката коса опадва, неговата пораснала още повече.

Майка му Челси е фризьорка по професия и е категорична, че няма да подстриже косата на сина си. Издухва прическата му със сешоар. Тя се шегува с поверията и казва, че сигурно наистина има връзка на киселините, които има бременната и касата на бебето. Докато била бременна, Челси имала големи проблеми с киселините и ето- момченцето се появило с огромна коса. Останалите му двама братя не могат да се похвалят със същото.

Не забравяй да прочетеш и..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Петокласник използва собствената си отстъпка, за да купи и да дари 100 книги на местния затвор

Затвори