Уникално! Пътници в метрото асистираха на родилка!(Видео)

Пътниците в Московското метро станали свидетели на трогателна сцена, в която бременно куче пропълзяло в мотрисата и родило девет кученца. От метрото търсят осиновители на малките кученца.

Случката се разиграла по време на пътуване в понеделник сутринта в Московското метро. Пътниците видели как бездомно куче се промъкнало в мотрисата, очевидно с молба за помощ, тъй като всеки момент щяло да роди.

ct2kaccweaak-3x

Пътниците уведомили персонала за кучето и когато пристигнали на мястото на инцидента, разбрали, че кучето вече е родило едно кученце и се готвеше да роди останалите братя и сестри в мотрисата.

Свидетел е снимал видео как пътниците осигуряват достатъчно удобно място на бъдещата майка, инаформира RT.

Персоналът на метрото помолил пътниците да напуснат влака и да изчакат  следващата мотриса (интервалите между влаковете в Московското метро са по-малко от 1 минута в пиковите часове). Мотрисата с кучето била транспортирана до депото за влакове. В края на краищата, кучето успяло да роди осем кученца.

Advertisement:

ct2kaynwaaarklq

Хората, които искат да осиновят кученцата са били помолени да се свържат с интернет портала на метрото в Москва или Приюта за животни в Москва, където живее в момента щастливото семейството.

 

Потребителите на социалните медии са били трогнати от историята.  „Надяваме се, че има добри хора, които ще вземат кученцата,“  пише потребител, а друг добавя:  „Чудесно! Красиви, сладки кученца. “

Не забравяй да прочетеш и..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Сензационно видео! Водолаз засне непознато морско животно! Вижте го!

Затвори