Чудо! Ето бебето, родено два пъти!

Странно, но факт е, че бебето Линлий Хоуп се ражда два пъти. Колкото и странно да звучи, това е самата истина и за нея ни разказват от 24chasa.bg.

Линлий Хоуп има заболяване, което изисква незабавна операция. Лекарите я вадят за операцията и я връщат обратно в утробата на майката й, за да изчака нормалното си раждане.

За проблема на бебето се разбира, когато майката е в 16- седмица от бременността. Бебето е диагностицирано със сакрококцигеален тератом. Това е тумор, който се развива преди раждането в опашната кост. Според лекарите този тумор се развива при едно на 35 000 деца, предимно момичета.

Advertisement:

Понякога той може да се премахне след раждането, но е твърде вероятно да увреди кръвообращението на бебето. Заради изсмуканата кръв от тумора, сърцето на бебето може да не издържи и детето да умре. Затова се наложило и Линлий Хоуп да бъде спешно оперирана.

Операцията продължава 5 часа, през които сърцето на бебето дори спира, но всичко завършва успешно. Майката трябва да лежи през следващите седмици и Хоуп се ражда пак след 12 седмици. След раждането малката принцеса претърпява още една операция. За да бъдат изчистени остатъците от тумора, до които лекарите преди не успели да достигнат.

В момента бебето е в отлично здраве и се възстановява в къщи при семейството си.

Не забравяй да прочетеш и..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Как едно молдовско българче ни даде урок по толерантност!

Затвори