Този войник се завръща след дълго отсъствие и решава да изненада майка си по необичаен начин! Вижте как! Трогателно ВИДЕО!

Майката е единственото човешко същество, способно на безусловни силни чувства. Майчината любов не може да бъде сравнявана с нищо, разказва bgkef.com.iznenada

В историята, която сме Ви приготвили, ще видите срещата на една войнишка майка с любимия й син. Войникът се е обадил на майка си и е предупредил, че ще се върне след месец. Но всъщност той е вече в града. Просто иска да изненада майка си. И успява!sin

Облечен с военните си дрехи, той взима един вестник и сяда пред работното място на майка си. Планира да я изчака, но не иска тя да го забележи веднага. Когато жената преминава покрай него, в началото не го забелязва, но секунда след това осъзнава, че е минала покрай някой, който й напомня нещо. Тя поглежда към непознати с вестника и не успява да овладее радостта си. Тя разпознава детето си и нищо не можа да спре щастието й.

Advertisement:

А видеото, което можете да видите тук, ще Ви просълзи от умиление.

 

 

Не забравяй да прочетеш и..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Поредното доказателство, че кучетата са най-добрите приятели на човека! Това полицейско куче спаси живота на 2-годишно дете! Видео!!!

Затвори