Трябва да видите тази история! Тя е вързана на синджир цели 10 години в калта и на дъжда, докато не се повяват те! ВИДЕО!

Кучето Джудит не е имало късмета да живее нормално през изминалите 10 години от живота си. Тя е била непрекъснато вързана на верига. Никога не се е докосвала до топло одеяло, играчка или до човешка ласка. Често е стояла ѝ гладна и жадна. Съседите са виждали често нечовешкото отношение на собственика й, сигнализирали са до различни организации, но без резултат, разказва bgkef.com.kuche2

За щастие веднъж един от съседите все пак успява да информира значима асоциация, занимаваща се със защита на животните.

Представителите на тази асоциация се заемат със случая и когато виждат кучето за пръв път, е нощ. Джудит лежала на ледената земя, цялата оваляна в кал и нечистотии, а снегът я затрупвал. Спасителите на Джудит разбират, че името й всъщност е Юда, но ѝ дават името Джудит. Кучето е напълно обезводнено и трудно подвижно  заради болки в бедрената става.

Advertisement:

Джудит е настанена в истински дом и за нея се грижат двама любители на животните, които са готови да осигурят на Джудит по- лек и щастлив живот.sega

Когато краката й я предават напълно, нейните нови собственици й осигуряват количка, с която да се разхожда. А цялата историята на Джудит можете да видите в трогателното видео тук.

 

Не забравяй да прочетеш и..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Непозната жена решава да помогне на този мъж! Няма да повярвате какво се случва!

Затвори