Гениално! Вижте как лекарите спасиха живота на Пух! /ВИДЕО/

Десет месечното коте Пух има невероятния шанс отново да ходи след като преживя трагичен инцидент с автомобил, в следствие на който загуби двете си задни крачета.

Ветеринарните лекари не се предадоха и приеха да се борят докрай за живота на Пух. Те направиха уникална успешна операция, при която поставиха протези на мястото на изгубените задни лапички. След сложната рехабилитация, която продължава вече 3 месеца, крайниците на Пух вече функционират, пише Блиц.

Д-р Владислав Златинов използва специално изработени титаниеви импланти, които вгражда в останалите кости на задните крачета. Д-р Златинов споделя, че тази успешна операция ще даде невероятен шанс за други бъдещи негови пациенти да продължат да водят пълноценен живот след нещастен инцидент. Лекарят се е заел с изпълнението на проект, който ще подобри начина и техниката за протезиране на нуждаещи се животни.

Advertisement:

Лекарят споделя, че вече има оперирани две котки и едно куче, които вече се възстановяват. Според него успешната операция и протезиране на Пух ще направи лечението на много животни по- успешно.

Не забравяй да прочетеш и..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Козирогът ще предпочете практичните бижута

Затвори