Столица на смъртта или атрактивен курорт, сами преценете!(СНИМКИ)

В Каитаия, малко градче на Нова Зеландия, живеят приблизително пет хиляди човека. То е било предназначено да бъде известен туристически курорт. Вместо това, обаче се прославя заради четири убийства и пет самоубийства в една година, информира Блиц.
Нина Грифитс, на 18 години, твърди, че градчето е като прокълнато. Нейните приятели са се самоубили.  Хората смятат, че трябва да бягат от Каитаия, защото не виждат надежда.

Каитаия е последната голяма спирка от магистралата и е  на 300 км северно от Оукланд. Част от населението на града изкарва 20 хиляди новозеландски долара месечно, което е минимално за стандарта им.

Въпреки,че е много хубав, градът е описан като изключително бедна дестинация, където мечтите умират. Безработицата е много голяма.

Advertisement:

Един жител чийто внук извършил самоубийство, споделя, че общността се чувства прокълната.

Според него това място е забравено от бога, затова никой не говори за самоубийствата.

Името на Каитаия се свързва с банди и наркотици, а през 2016 г. започват и смъртните инциденти. Шефът на местната пожарна Колин Кичен решил да подаде оставка, след като е станал свидетел на две самоубийства чрез обесване и едно убийство с нож в един ден.

01-kaitaija-nov-zeland-123
02-kaitaija-nov-zeland-123

Related Post

Този войник се завръща след дълго отсъствие и решава да изненада майка си по необичаен начин! Вижте как! Трогателно ВИДЕО!

Close