Не може да бъде! Тази жена е родила 5 деца и свали цели 100 килограма, а днес изглежда така! СНИМКИ!

Симон Гейтли се прочу с уникално добрия си външен вид за 35 годишна. Освен това тя е родила 5 деца и въпреки всичко се наслаждава на великолепно тяло. Тя на драго сърце споделя с останалите дами своите успешни рецепти за добра форма в профила си в Инстаграм, пише vesti.bg.

1

Режима на Симон е доста строг, тя става рано и в 5 ч вече бяга. Фитнесът е планиран за два пъти в седмицата. Не пропуска да прави упражненията си и в домашни условия, а за тях отделя по 45 мин. дневно. В упражненията чести включва и децата си, които играят ролята на тежести.

4

Упоритата дама смята да си напалви канала в „Ютюб“, където ежесемично да качва фитне суроция за дамите, които желаят да постигнат добра форма.

Advertisement:

3

Тя споделя, че при първата си бременност е наддала с 30 килограма, защото се хранела прекалено много. След това възстановява нормалното си тегло. Следват 4 бременности, при които наддава 100 кг. Тя прави и невъзможното, за да се върне добрата форма.

2

Сега иска да сподели опита си с борбата с килограмите и да увери семействата, че не е невъзможно да имаш голяма семейство и в същото време да се грижип за себе си.

Симон споделя, че предимно консумира пресни плодове и зеленчуци и бяга далеч от тестените изделия.

Не забравяй да прочетеш и..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Гениално! Вижте как лекарите спасиха живота на Пух! /ВИДЕО/

Затвори