Това самотно чихуахуа случайно намира приятели, а собствениците им устройват парти с костюми! Толкова са сладки!/СНИМКИ/

Човешкият свят може да бъде много страшен за едно малко кученце чихуахуа. Затова собственичката Лин Ричардсън решава да помогне на своя малък домашен любимец Тинкърбел като създаде група, с коя1то да намери приятели на своя чихуахуа, информира Мирър.

18 след това клубът на Тинкърбел е нарастнал до неузнаваеми размери. Всеки уикен се събират дестки кучета.

55 – годишната Лин прекарва безсънни нощи, в които планира невероятни костюми и партита за домашните любимци.

Тя казва, че всеки учикен някой от членовете на клуба има рожден ден и всички кучета идват с официални тоалети. На Коледа направили невероятно парти, на което имало и забавни игри.

На Хелоуин пък празнували рожденния ден на едно от кучетата в кръчма, където отделили ВИП зона, за да не го притеснява никой. На него всички кучета се появили с Хелоуин костюми.

На събиранията се забавляват всички. Кучетата си играян на воля, а собствениците си обменят опит и иде как да се грижа за своите питомци.

Така от невинната идея Тинкърбел да си намери приятели, се получила чудесна социална група, чиито членове варират от 18 до 70 годишна възраст.

Advertisement:

Party2

Tinkerbell

Tinkerbell2

Ballpool

Lynn2

Beach2

Не забравяй да прочетеш и..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ето кои са най-безполезните неща във фитнеса

Затвори