Трогателно! Майка дари двата си органа на болното си дете, за да го спаси! Вижте историята им!/СНИМКИ/

Смелата Сара Ламонт станала от болничното легло и се качила на такси, въпреки силната болка, която изпитва след тежка опеарация, за да бъде до леглото на сина си, който също се възстановява от тежка опврация.

Три дена преди това е била направена трансплантация на парче черен дроб от майката на 4- годишния й син.  По- късно тази година предстои да бъде трансплантиран и бъбрек от майката на момчето, пише Мирър.

Сара споделя, че изпитва силна болка, но си заслужва, тъй като малкия й син ще оздравее.

Синът на Сара, Джо, се родил с поликистоза на бъбреците и се наложило те да бъдат отстранени няколко седмици след раждането му.

Миналата година лекарите установили, че болните бъбреци увредили фатално черния му дроб.

11 дена след трансплантацията момчето не дава признаци за отхвърляне на трансплантирания дроб. Лекарите казват, че възстановяването му ще бъде бавно, тъй като все още е на диализа.

Майка му, Сара, е решена да дари и единия си бъбрек, веднага след като Джо се възстанови напълно от първата трансплантация.

Advertisement:

Експертите са възхитени от смелостта на Сара, тъй като малко хора се решават да дарят свой орган. Лекарят, направил трансплантацията на черен дроб, твърди, че трансплантация от жив донор се случва много рядко и решимостта на роднини и родители, които се съгласяват на тази интервенция са истинско чудо.

RLP_MSM_030217_LIVER_02JPG

RLP_MSM_030217_LIVER_10JPG

RLP_MSM_301216_LIVER_08JPG

Screen-Shot-2016-12-27-at-131803

joe-midnight-day-of-operation

Не забравяй да прочетеш и..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Страхотен жест! Индийски хирург спаси живота на най-дебелата жена в света с безплатна операция!/ВИДЕО/

Затвори