Това момиче рисува най-уникалните картини, но причината не е такава, каквато си мислите! Вижте! ВИДЕО!

Няма значение с какво разполагаш и какви възможности имаш, важно е да проявиш воля и решението само ще дойде. Това доказва и Сули Сангино, едно момиче от Колумбия, за което разказва themainline.bg. Тя е родена без крайници заради рядка генетична болест. Според медиците, болните като Сули, обикновено са на легло. Не е така, обаче с колумбийското момиче.

Освен, че е с недъг, Сули е крайно бедна. Нейната майка се грижи за нея и успява да в приучи да стои седнала и дори да ходи. Бащата се оказва истински тиранин и често бие цялото семейство, ей така, за собствено удовлетворение. Явно психиката му в един момент не издържа и той се самоубива. Сули е още малка и крехка и трудно понася смъртта на баща си. Изпада в депресия, която продължава повече от една година.

Освен от баща си, Сули е подложена на тормоза и на децата от улицата, дори е била изнасилена. На 15 годишна възраст едва не се самоубива, но съдбата не е решила животът й да приключи по този начин.

Advertisement:

Майка й успява да вдъхне сила за живот като я научила да рисува и да пише. Без значение, че няма крайници, Сули била запленена от това, че може да твори. Тя се научила да „държи“ четката със зъбите си и рисувала уникално красиви картини. Любимите й обекти за рисуване били животните у цветята, тъй като била влюбена в природата.

На 18 годишна възраст Сули вече била в колежа по изкуствата. Вече често се показва по телевизията, а трудностите в живота й са вдъхновение за много младежи, които искат да преборят депресията. Сули вече има предложение да се премести в САШ, за да изгради блестяща кариера.

Не забравяй да прочетеш и..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Това е най-забавното и усмихнато куче на света! Вижте го!/СНИМКИ/

Затвори