Романтичен подарък за любимия човек

Романтичен подарък за любимия човек

Днес всички разчитаме на модерните технологии за всичко в ежедневието си. От разстояние пускаме бойлера и парното, разговаряме с домашните си любимци по телефона, изпращаме поздравления по различни лични поводи чрез социалните мрежи. Целият ни живот се превръща в контакт с един изкуствен интелект. Ще изчезне ли романтиката?

Със сигурност Dreboliiki са се погрижили за съхраняване на красивата романтика. Техните Електронни Свещи с Дистанционно  EmotiCandle ще ви помогнат да разчувствате любимия човек и да изживеете наистина уникални моменти. Дистанционното на тези свещи настройва цветовете на светене. Възможни са 12 сменящи се цвята. Можете да настроите продължителността на всеки от цветовете, времето на изключване на свещите, както и начина на смяна на цветовете.

Тези свещи са изключително оригинален подарък за всеки един романтик, притежаващи полъха на новото време. Те определено са и по-сигурни. Няма да се притеснявате, че веднъж изпуснати от око, могат да запалят нещо. От свещите се носи нежен аромат на ванилия. Напълно имитират обикновените свещи.

Advertisement:

Подаръкът е наистина много ефектен и ще предизвикате истински фурор.

 

 

Тази бездетна двойка си взе кученце, а историята е колкото трогателна, толкова и тъжна!/СНИМКИ/

Close