Мъжете да си отдъхнат! Пазаруването на обувки вече може да не е АД…

По принцип ние мъжете не сме много добри в пазаруването – като цяло в пазаруването, но основно в покупката на дрехи и обувки. Спомни си усещането, когато последния път беше с приятелката си в мола…

Да, за момичетата може да е много яко да отидеш в 18 магазина, да пробваш 25 чифта обувки и 15 рокли, но за мен не е, както и за повечето от моите приятели. Да, външният вид е от огромна важност – да изглеждаш добре, да се поддържаш, да правиш добро впечатление! Но няма ли по-лесен начин? С гордост мога да обявя, че за себе си открих моя начин за пазаруване на невероятни и модерни мъжки обувки.

Това е интернет магазинът Belluccinew.com. Има обувки във всички основни стилове – кецове, мокасини, маратонки, боти, чехли и каквото още се сетиш.

Влизам, избирам си един от дузините модели, поръчвам с няколко клика, всичко пристига при мен и съм готов.

Ако случайно имам някакви проблеми с избора, пиша  на някой от невероятните консултанти с колебанието или притеснението си и в рамките на минути вече категорично съм избрал какво искам да си купя. Нямат грешка тези пичове.

Advertisement:

И понеже и аз съм голям пич (естествено!), обичам нещата да се случват по най-гладкия и прозрачен начин. Харесва ми, че са обяснили всичко по разбираем и подробен начин. Поръчва се лесно, каталогът с обувки е подреден, имаш достъп до всичко, което те интересува. Чак в първия момент да не му се вярва на човек…

И така, приятели и приятелки, които искате да изненадате своя приятел – Belluccinew.com е правилното място. Така и така съм започнал, май да взема и да се похваля с моите придобивки.

Гаджето толкова ги хареса, че вече не ме кара да ходим в мола да си купувам обувки. Благодарение на тези хора, моят живот е една идея по-прост и приятен! БЛАГОДАРЯ ВИ!

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Толкова трогателно! Това уплашено и гладно котенце плачеше и търсеше помощ, а краят на историята е уникален!/ВИДЕО/

Затвори