Носете тези рокли, ако раменете ви са по-широки от нормалното

Дрехите стоят по-добре на широки рамене, поради което много модели, които излизат на модния подиум, имат силни рамене. Докато широките рамене могат да оформят здрава и атлетична рамка, горната част на тялото ви може да изглежда по-мъжествена, отколкото бихте искали. Добре е да носите рокли, които омекотяват формата, за да създадат по-женствена, закръглена физика.

Рокли с меки рамене

Избягвайте рокли с ясно изразени рамене, които подчертават ширината на раменете. В никакъв случай не използвайте подплънки.  Реглан ръкавите ще намалят визуално размера на раменете и ще омекотят ъглите.

Рокли с V-образно деколте

Роклите с V-образно деколте са идеални за удължаване на торса и привличане на окото вертикално, минимизирайки хоризонталната линия на раменете. На подобна рокля можете да сложите и колан, поставяйки фокуса на кръста.

Advertisement:

Цветни рокли

Използвайте помощта на цветовете за визуално стесняване на частите на тялото и подчертайте добрите черти на външния вид за перфектно изваяна физика. Рокля с дълъг ръкав с черни или тъмни странични ленти и по-светъл цвят, преминаващ по предната част, привлича вниманието към средата на тялото, намалявайки обема на раменете и външните части. Носете тъмни палта, якета и връхни дрехи с по-светли рокли, за да намалите горната си половина и да внесете баланс на силуета.

Рокли с пълен клош

Носете рокли, които имат обем под талията, за да създадат пропорция. Полите тип лале с подреждания са закачливи и женствени и също добавят пълнота. Използвайте колани с широки поли, за да определите и привлечете вниманието към кръста си и да създадете форма на пясъчен часовник. Потърсете широки колани и колани, които имат някакъв аксесоар. Избягвайте елегантни рокли, като рокли с прекъснат отрязък и бели, безформени облекла като рокли от коприна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Най- тъжната снимка на света!

Затвори