Само така можете да се ободрите максимално сутрин

Често кафето сутрин се оказва изключително недостатъчно, за да се събудим и да се заредим с достатъчно енергия. Ето тези малки трикове ще ви помогнат.

Вземете си студен душ

Топлият душ ще ви накара да се почувствате удивително в студена сутрин, но може да ви накара да се отпуснете и да се чувствате уютно. За по-енергична сутрешна рутина, специалистите предлагат да се намали температурата. В момента, в който студената вода удари определена част от тялото, тя отваря кръвния поток на капилярите, за да се раздвижи. Тя повишава нивата на кислород. Детоксифицира кръвоносната система, подобрява силата на кожата, сиянието и помага на тялото да освободи окситоцин.

Отървете се от смартфоните

Advertisement:

Вероятно се изкушавате да достигнете до телефона си сутрин и да проверите електронната си поща или да видите какви новини са се появили в рамките на няколко часа, в които сте спали. Не го правете. Гледането в екрана изсмуква енергията ви и ви отвлича от усилията за изграждане на енергия за фокусиране върху деня, който ви предстои. Прескочете екраните, докато стигнете до офиса си.

Дайте приоритет

Нищо не е по-енергизиращо от усещането за правене на нещата, което го прави разочароващо, когато цяла сутрин се изплъзва да проверявате имейли. Вместо това, дайте приоритет на задачите, които трябва да направите пред вас за деня, дайте на всяка си напълно фокусирана енергия и не позволявайте на външния свят да се намесва до момента, в който определите за себе си да превключвате предавките.

Не забравяй да прочетеш и..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Тя била шокирана от нещастието на възрастната жена!

Затвори