Тези факти за човешкото тяло определено ще ви оставят безмълвни

Вашата коса помага на околната среда

Мръсната коса може да бъде полезна за атмосферата: според инженерите по околна среда в Университета за наука и технологии в Мисури, косата абсорбира озона от замърсителя на въздуха . Маслата на скалпа оказват съществен принос за това, така че ако искате да дадете своя дял, за да помогнете на качеството на въздуха, пропуснете шампоана!

Хората “Светят”, просто не можете да ги видите

Когато говорим за някой, който има „блясък“ , това е буквално вярно. Изследванията показват, че човешкото тяло всъщност излъчва видима светлина,  но тъй като е около 1000 пъти по-малко интензивно от нивата, които очите ни могат да забележат, на практика не е „видимо“.

Advertisement:

Екип от японски учени се вкопчи в това и установи, че това светлината на тялото е различна през целия ден, с най-малко светлина били телата на  хората около 16:00 ч. може би защото е края на работния ден.

Ушната кал е добра за вас

За да бъде ясно: не е необходимо да ядете ушна кал! Но тя има важна задача – смазване, почистване и защита на ушите ви от инфекция. Тя е до 50% мазнина, покрива ухото и улавя прах и отломки, поддържайки ушите ви здрави, дори и да изглежда гадно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Тази жена похарчи почти 200 хиляди паунда, за да се превърне в това! СНИМКИ!

Затвори