Как да изглеждате и да се чувствате чудесно, докато остарявате

Всички искаме да изглеждаме страхотно, докато остаряваме. Ето как да се грижите за кожата, косата и тялото си, и да заздравите младежката увереност, без значение колко свещи за рождения ден има на тортата.

Те не прескачат обичайната рутина за грижа за кожата

Ако използвате слънцезащитен крем, ретиноид и овлажнител, започвайки от 20-годишна възраст, кожата ви ще изглежда много по-млада в сравнение с някой, който не ги е използвал. Използването на SPF всяка сутрин е задължително, заедно със запазването на клетките и хидратиране с овлажняващ крем.

Ретиноидите са там, където се случва магията. Дерматолозите непрекъснато ги препоръчват, защото дериватът на витамин А по същество учи кожата ви да действа отново като млада, стимулирайки колагена, който предотвратява фините бръчки.

Advertisement:

Те продължават

Каквато и да е мотивацията ви да работите – да се чувствате добре, да изпускате стреса, да свалите тегло – можете да добавите още един към списъка: да останете млади. В едно проучване на възрастни хора тези, които са запазили активността си, са били като по-младите хора. Кожата ви е най-големият орган в тялото ви и единственият, който можете да видите. Всичко, което е добро за тялото ви, е добро за кожата ви.

 

Може би сте чували предупреждения, че някои тренировки (а именно бягане) могат да предизвикат бръчки и отпускане от движението нагоре и надолу, д-р Браун казва, че това не е така. Каквото и да обичате – независимо дали това е движение, въртене или повдигане – продължавайте да го правите.

Не забравяй да прочетеш и..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Какъв трябва да е Най-Мултифункционалния подарък за всеки студент?

Затвори