Какви огърлици да носят момичетата с нисък ръст?

От елементарни до смели, огърлиците са аксесоар, който може да издигне визията ви от безвкусна до божествена в един миг. Подходящата огърлица за вашия тип тяло не само добавя удивителен знак към вашето облекло, но ще удължи торса, шията и лицето. Ако сте дребничко момиче, ще трябва да изберете правилния модел огърлица, която няма да надделява за малката рамка на тялото ви, твърди palladiumbg.com.

Стандартни размери на колието

Независимо от формата или размера, огърлицата винаги привлича вниманието към деколтето и бюста. Стандартните размери огърлици включват 16,  18, 20 инча, както и с дължина между 28 и 36 инча.

Колиета с висулки

Колие с висулка е аксесоарът на модерния женски гардероб. Ако сте дребничка, можете да украсите шията си с обикновена сребърна верижка и перлен медальон за през деня или кристал и сребърна висулка за вечер. Независимо от случая, висулката е деликатна част от бижуто, която красиво допълва визията на V-образното деколте.

Advertisement:

Дълги огърлици

Редакторите на списание “Instyle” посочват, че дългите огърлици имат потенциала да удължат късия врат, като в същото време изтеглят вниманието от обемните бедра. Ако искате да удължите външния си вид, носете перлени, златни, сребърни или кристални дълги огърлици с риза с копчета и панталони за работа или обикновена рокля и сандали за парти. Дългото колие, което виси между бюста и талията, прави едно дребно момиче по-високо.

Колиета за формата на лицето

Ако имате кръгло лице,  V-образна форма и продълговати огърлици най-добре ще паснат на вашия тип тяло. Момичетата с овално лице изглеждат добре в повечето модели огърлици, с изключение на дебели и обемисти чокери. Красавици с квадратно лице и дребни дрехи с форма на сърце изглеждат най-добре с V-образни висулки и кръгли огърлици. Момичетата  с триъгълна форма на лицето заблестяват с кръгли огърлици, като например чокери, слоести вериги и колиета.

Обикновено ниските момичета изглеждат най-добре с огърлици във вид на яка. Избягвайте големите и тежки висулки и бижута с големи камъни, които дават илюзията за къс врат. Избягвайте носенето на големи огърлици с големи мъниста и огърлици с тежка връзка. Носенето на три или четири пласта  вериги с различна дължина определено е атрактивно, но драпирането по врата с повече от две колиета в даден момент ще претрупа тялото на дребничкото момиче.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Куриоз! Това коте нахълта в зоомагазин, за да си открадне храна, но без да иска се надруса с опиати! Вижте още!/ВИДЕО/

Затвори