Козирогът ще предпочете практичните бижута

Всеки знае каква зодия е. Всяка зодия има афинитет към определени бижута, смятат от palladiumbg.com. Какви са те за 4 от най-изявените зодии?

Козирог

Какви бижута предпочита Козирогът? Представителите на този знак можгат да се похвалят с практически качества и също така търсят практични и удобни модни стилове. Кокетни дрехи и спортни панталони са господтсващи това лято и ако някой звезден знак може да ги позволи, това е този.

Практичните и многофункционални висулки за бижута са нещо, в което Козирогът трябва да инвестира. Помислете за зодиакални камъни, които можете да закачите на гривни или колиета, и инициали от метал, които представляват вашата идентичност.

Риби

Рибите са безкористни и са истински романтици по сърце, така че бижутата и аксесоарите трябва да бъдат причудливи и изящни. Тенденцията на бохо шик е най-подходяща за този звезден знак, така че това лято носете висулка на Риби. Разбира се, и всичко друго, което ви допада.

Овен

Advertisement:

Овенът обича предизвикателствата и не се страхува да чуе гласа им. Представителите на знака също са известни с това, че са смели и амбициозни, както в своята личност, така и в обличането. Смесването и съчетаването на различни тенденции и цветове, като пепел от рози и червено, е нещо, което Овенът може да осъществи лесно.

По същия начин те могат да приложат това при носенето на различни бижута, като жълто-златисто и сребристо. Ако сте Овен, облечете комбинация от сребърни и златни подредени пръстени, както и колиета с различна дължина (едната може да е с висулка за на Овен), за действително дръзка визия.

Лъв

Пълен с енергия и положителни вибрации, Лъвът оставя положително въздействие върху всички, които срещне. И със сигурност оказва влияние и с бижутата и избора си на дрехи.

Тенденция, която ще е подгодяща за тях е луксозното спортно облекло, което съответства на техните жизнени и енергични личности. За да постигнете този външен вид, облечете се в съчетани анцуг екип с шикозна чанта. И не забравяйте да закачите висулка на Лъв на гривната си, за да завършите вашата спортна визия.

 

Не забравяй да прочетеш и..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ето кои са най-безполезните неща във фитнеса

Затвори