Вие сте забравили за тези звезди, но те още са заедно

Почти всички сме на мнение, че известните хора не могат дълго време да са във връзка. Но има доста двойки, които са преживели много несгоди, оставайки заедно години наред, коментират от istinskiistorii.com. Не всички са женени, но са ни помогнали да повярваме в силата на любовта! Погледнете тези 5 известни двойки, които напълно сте забравили, но те все още са заедно.

Снимка: Нова ТВ

  1. Камерън Диас и Бенджи Мадън

Камерън Диас и Бенджи Мадън всъщност запозна ги близкия приятел на Диас, Никол Ричи – който точно така се ожени за брата на рокера на „Добрата Шарлот“ Джоел Мадън. Двамата се  венчаха на 5 януари 2015 г. – само три месеца след като се сгодиха.

Снимка: Дарик

  1. Анджела Басет и Кортни Б. Ванс

Анджела Басет и  Кортни Б. Ванс се  срещат за първи път в колежа в Йейл и продължават през 1997 г. Те имат деца-близнаци, син на име Слейтър и дъщеря на име Бронвин, през 2006 г.

Снимка: Дир

Advertisement:

  1. Пенелопе Крус и Хавиер Барден

Въпреки че за пръв път се срещат по време на снимките на Джамон, Джамон от 1992 г. , едва след десетилетие и половина по време на снимките на Вики Кристина Барселона през 2008 г. Пенелопе Крус и Хавиер Бардем решават да се съберат. И дори тогава, те запазват факта, че са двойка в тайна за известно време. След това, през юли 2010 г., те решават да се врекат един на друг на частна церемония в бахамска резиденция на приятел.

Снимка: БТВ

  1. Анет Бенинг и Уорън Бийти

Романсът на Анет Бенинг и Уорън Бийти започва, когато той търси водеща дама за Bugsy от 1991 г. и се влюбва в нея от пръв поглед. Бийти беше известна жена, а Бенинг беше най-популярният, който успя да укроти това диво дете. Ето ги сега, женени повече от 27 години.

Снимки: Новини

  1. Кевин Бейкън и Кира Седжуик

Кевин Бейкън и Кира Седжуик са женени вече повече от три десетилетия – рядкост в Холивуд в наши дни. Въпреки че връзката им започва докато снимат телевизионния филм от 1988 г. „ Лимонено небе“ , оказва се, че двамата всъщност за първи път са се срещнали много по-рано. Още през 70-те, когато тя била малко момиченце, на 12 години. „. Като се има предвид възрастовата им разлика, Бейкън трябва да е бил на около 19 години.

Оттогава двойката участва в множество проекти заедно. Те имат и две деца – син на име Травис (роден през 1989 г.) и дъщеря на име Соси (родена през 1992 г.). Понякога е хубаво да си спомним, че истинската любов всъщност съществува.

Не забравяй да прочетеш и..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Историята на дядо Живко, която разтърси България!

Затвори