5 отлични брачни съвета, които ще направят живота ви по-лесен

Вашите брачни обети, може би, не предвиждаха купчини изрезки на ноктите по пода на спалнята или хъркане с мощността на Боинг. Преди да започнете да се съмнявате, че партньорът ви не става за брак, не забравяйте, че всеки брак преминава през гамата от преживявания, споделят от istinskiistorii.com.

Не само създаването на повече страхотни моменти, но и познаване на най-добрите начини за справяне с по-трудните, ще извадят брака ви на ново ниво.

„Благодаря“> „Обичам те“

Да, казвате „благодаря“ за големите неща – подарък, масаж на краката, комплимент. Какво ще кажете за всички малки неща, които осигуряват ритъма на живота? Да сте сигурни, че винаги се запасявате с любимото си кафе? Да се ​​уверите, че прането е готово? А университет Грузия проучване установи, че най-големият белег на семейно качество е благодарността.

Пестете

Финансовият стрес означава, че вашият брак ще има повече екстремни моменти. Някои данни показват, че двойките без активи имат 70 процента по-голяма вероятност да се разведат от тези с активи от поне 10 000 долара.

Advertisement:

Всеки пожар трябва да бъде разпален

Конфликтът не е единствената глупост в брака. Другото, според проучване на Университета в Мичиган е скуката, което е причината да се развалят семейните връзки. Изненадайте се с днодневни екскурзии, запишете се, за да научите заедно някое умение, нови начини да започнете романтично танго – не забравяйте, че новото създава вълнение.

Контролирайте този порив

Опитите да промените другия е централен проблем във връзката. „Не езаради това, че партньорът ви никога няма да се промени. Това е заради това, че не можете да промените партньора си. Може да подкрепите партньора си в опит да извърши промяна и можете да се промените заедно. Например, двамата продължавате да спазвате диета, за да се подкрепите един друг . Това, което се заблуждава, е идеята, че можете да натиснете съпруга или съпругата си да се промени в посоката, която сте избрали за него или нея. Хората, които най-накрая приемат половинката си за това каквото е, са наистина щастливи.

Мъжете трябва да пускат прахосмукачката

И да бършат прах. И да готвят. И да стържат изсъхналата паста за зъби от мивката. И не поставяйте задълженията на домакинствата на традиционните полове. Дори в отношенията, в които двойките гледат на себе си като на равнопоставени партньори, се оказва, че женените мъже вършат по-малко домакинска работа от жените, според едно скорошно проучване. За една двойка, която познавам, съпругът отказва да остави жена си да изнесе боклука или да почисти тоалетните. „Той казва, че не иска жена му да прави тези неща“, казва тя.

Не забравяй да прочетеш и..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Тези жени никога няма да бъдат забравени! Вижте защо и кои са те! /СНИМКИ/

Затвори