5 трика да изглеждаш луксозно като Мелания Тръмп

Изглежда, че Мелания Тръмп е изглежда идеално на всички снимки, защото в мрежата едва ли ще намерите нейните лоши кадри, споделят от womanhappiness.ru. Тя е страхотен модел за подражание. И въпросът не е само в това, че първата дама на САЩ е бивш модел и знае всичко за позирането. Изобщо не! Безупречното облекло и самоувереността – това е, което прави нейните снимки обект на възхищение. Ето какви трикове в образа и поведението на Мелания можете да вземете под внимание, за да изглеждате наистина перфектно в рамката.

Обичайте цветовете

Съдейки по снимките, Мелания Тръмп обожава цветната визия. От гледна точка на корекцията на тялото, това е много ефективен трик (въпреки че тя не се нуждае от това).

Съвет: монохромните изображения визуално разтягат силуета, правят ви по-високи и стройни. Помнете това, когато избирате тоалет, ако знаете, че днес ви чака фотосесия.

Подчертайте своите достойнства с дрехите

Дрес-кодът на първата дама на САЩ е малко по-свободен  отколкото в британското кралско семейство. Ето защо периодично я наблюдаваме с рокли с отворена линия на раменете, кройки с подчертана талия и плътно прилепнали стилове.

Обуйте токчета

Мелания Тръмп има влечение към красивите обувки или по-скоро обувките с токчета. Тя предпочита марката Christian Louboutin, мечтата на момичета по целия свят. В колекцията й има класически и ярки модели с флорални щампи. Благодарение на тях тя изглежда по-висока и стройна, а краката й са по-слаби.

Advertisement:

За предстоящата фотосесия (или любителска) това е печеливш начин да изглеждате елегантно!

Във всяка непонятна ситуация – стилни очила

Този аксесоар перфектно крие следи от умора или липса на грим, а също така прави облеклото по-стилно и дръзко. В резултат на снимките виждаме не изтощени от безсъние очи, а моден детайл от визията.

Най-често очилата на Мелания могат да се видят при неофициални пътувания, както и по време на многобройни полети.

Погрижете се за косата и грима си

Още един урок от първата дама на САЩ – перфектната прическа и грим решават всичко! На портретни снимки можете ясно да видите как тя подчертава очите си, правейки ги визуално по-големи.

Прическата не се променя изобщо от много години. Цветът на косата се променя повече от веднъж, обаче Мелания Тръмп не посмя да промени перфектната форма на прическата. Да и защо? В крайна сметка тя й помага да изглежда великолепно на снимката – леки вълни рамкират лицето й, което го прави по-меко.

Не забравяй да прочетеш и..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Стопанинът на това куче се почувства зле, а краят на тази история е истинското доказателство, че кучетата обичат със сърцето си!/ВИДЕО/

Затвори