Как работи Законът за изпълнение на желанията

Законите на Вселената са елементарни и много важни. Всичко на Земята се подчинява на тези закони, независимо дали ви харесва или не, споделят от 7kefa. Всички мисли и желания се реализират чрез закона на Реализацията и това става така.

Всеки материал започва с мисъл. Тоест всичко, което човек получава от живота, той буквално го е измислил, създал е един вид ментален образ и го е въплътил в реалността. Всички образи, за които мислим, че се материализират в живота ни са благодарение на закона на Реализацията. Какви мисли са въплътени в реалността зависи от това колко емоционално се отнасяме към това.

Как да материализираме мисли и желания

Случва се човек да мисли за нещо, но само за кратко и такива мисли не оказват никакъв ефект върху съдбата. Изпълнението се основава на вярата, защото всичко, в което вярваме, е изпълнено с енергия, необходима за внедряване. И няма значение какво мисли човек – добро или лошо. Ако има вяра, тогава се появява енергия и превръщането на мисълта в реалност става, макар и не веднага, но с времето.

Колкото по-сложно е желанието, толкова повече време е необходимо за изпълнение. Вселената винаги се нуждае от време. Представете си какво би се случило, ако всяка наша мисъл се материализира моментално …

Advertisement:

Светът е нашето огледало и реагира на всички наши действия. Наричаме този свят реалност, но в действителност той е само за нас самите.

Абсолютно всички техники, които описват техниката на материализиране на мислите и получаване на желаното, се основават на Закона за упражненията. Често се случва да искаме нещо, но с ужас си представяме какво ще се случи, ако се случи обратното. Така че ние даваме енергия на последния вариант и след това се чудим защо всичко се обърква. Страховете, съмненията и подозренията ни объркват, затова трябва да се отървем от тях.

Вие сте създателят на собствената си съдба

За да проверите дали законът е валиден, достатъчно е да помислите за нещо незначително, като по този начин заредите този образ с енергия. Представете всичко подробно, почувствайте емоциите си и ще се изненадате, но този образ скоро ще се превърне в реалност, просто трябва да изчакате малко.

Законът със сигурност ще помогне за постигането на най-глобалните цели, основното е правилно да изпратите искане до Вселената и да му помогнете да осъзнае какво е замислено от неговите действия, в противен случай можете да изживеете целия си живот в мечти.

Не забравяй да прочетеш и..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Покъртителната молба на една българска баба, която ще ви разплаче!

Затвори